Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 18 Ağustos 2014 - 14:14 Yorum: 0

Partiler "öğretmen ataması" için anlaştı

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal, TBMM 28 Ağustos'ta özel gündemle toplandığında, 40 bin öğretmen atamasına ilişkin konunun çözümü için CHP ve MHP grup başkanvekilleriyle mutabakat oluşturduklarını bildirdi.

Partiler 'öğretmen ataması' için anlaştı

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, 40 bin muallim atamasıyla ilgili hukuki düzenleme konusu için CHP ve MHP küme başkanvekilleriyle daha evvela mutabakata vardıklarını ve Meclis'in 28 Ağustos'ta hususi gündemle toplandığında bu konuyu çözeceklerini bildirdi.

Ünal, AA muhabirinin, 40 bin muallim atanmasına ilişkin hukuki düzenlemenin ne süre yapılacağına ilişkin sorusu üzerine, Meclis'in kapandığı gün muallim atamalarıyla ilgili 'Meclis'i kapatıyoruz lakin ağustos arasında muallim atamalarıyla ilgili konunun düzenlenmesi gerekiyor' diyerek, diğer partilerle görüştüklerini söyledi.

Mahir Ünal, Meclis'in kapandığı gün CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu ile görüştüklerini bildirerek, Meclis'in 28 Ağustos'ta hususi gündemle toplandığında, bu konuyu çözmek için mutabakat oluşturduklarını bildirdi.

 Ünal, 'CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, destek veririz diye İzah yapmış. Orada arkadaşlar derhal bir pozisyon alıyorlar. Biz zaten bunu yapıyoruz. Hem torba yasa tasarısında hem de bununla ilgili bir Öneri var. Dolayısıyla biz bunu 28'inde zaten çözeceğiz' diye konuştu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber