Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 13:03 Yorum: 0

Paşa sezonu açtı

Geçtiğimiz yıl 2. Amatör Küme'de yenilgisiz şampiyonluğa ulaşan 1923 Mustafakemalpaşaspor, yeni sezon açılışını taraftarının önünde yaptı.

Paşa sezonu açtı

Geçtiğimiz yıl 2. Amatör Küme'de yenilgisiz şampiyonluğa ulaşan 1923 Mustafakemalpaşaspor, yeni sezon açılışını taraftarının önünde yaptı.

2016-2017 Sezonu'nda Mustafakemalpaşa'yı 1. Amatör Küme'de temsil edecek olan kırmızı şimşekler, sezon açılışını yenilenen yüzüyle Mustafakemalpaşa Stadı'nda gerçekleştirdi. Kirmasti Gençlik'in renkli gösterileri ile şenlenen açılışa; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, MKP 1923 Başkanı Ender Küçük ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte amatör kulüplerin temsilcileri ve taraftarlar katıldı. Sezonun hayırlı olması için kurban kesilerek dualar edildi.

Teknik ekip ve futbolcuların taraftara tek tek tanıtıldığı törende konuşan 1923 MKP Spor Kulübü Başkanı Ender Küçük, takımı hak ettiği yere getirmek için çalışacaklarını söylerken en büyük hedeflerinin gençleri sporla buluşturmak olduğunu belirtti. Küçük, "Mustafakemalpaşalıların gurur duyacağı bir kulüp olmak istiyoruz. Elimizi taşın altına koyduk, hiç bir menfaat beklemeden Mustafakemalpaşaspor'a sahip çıkacağız. Yeni yönetim, teknik heyet, taraftar ve futbolcularımızla birlikte şampiyonluk için yola çıktık. Kurulduğu günden bu yana kulübe emek veren herkese, özellikle bize desteğini her zaman gösteren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kulübümüzün ruhu olan taraftarımızdan da takımımıza desteklerinin devamını diliyorum. Her şey Mustafakemalpaşa Spor için. Efsane artık geri dönüyor" dedi.

Geçmişte büyük başarılar kazanan 1923 MKP'nin yeni bir ruhla yola çıktığını dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, takımı gelecekte daha üst liglerde göreceklerine inandığını kaydetti. Başkan Kurtulan, "Spora ve sporcuya destek veren bir anlayış içindeyiz. Şükrü Erdem Tesisleri'nin yanında yeni sahalarımız hazırlanıyor. Akar Sahası'nın modernizasyonu için de ihaleyi gerçekleştirdik. 25 yıllık hayalimiz olan Gençlik Yaşam ve Spor Tesisleri'nin de temelini attık. Bu yatırımlar Mustafakemalpaşa gençliğine ve spora yönelik önemli hizmetlerdir. Mustafakemalpaşa Spor ruhuna sahip çıkan kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla amatör kulüplerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Kırmızı şimşeklere yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

Sezon açılışında oynanan hazırlık maçında Çiftehavuzlar ile karşılaşan 1923 MKP, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Bu sezon 1. Amatör Ligi 4. Grup'ta mücadele edecek olan kırmızı-lacivertli takım, ilk maçını 16 Ekim Pazar günü kendi evinde Geçit Spor ile oynayacak.

Paşa sezonu açtı

Paşa sezonu açtı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber