Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2015 - 11:18 Yorum: 0

Paşa'nın 4 oyuncusu Portekiz yolcusu

Muratpaşa Belediyespor Kadın Futbol Takımı'nın 4 oyuncusu, 19 Yaşaltı Milli Takım kadrosuna seçildi

Paşa'nın 4 oyuncusu Portekiz yolcusu

ANTALYA (AA) - 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Kadın Futbol Takımı'nın oyuncuları, Bahar Güvenç, Kübra Berber, Büşra Demirörs ve Selin Sivrikaya, 19 Yaşaltı Milli Takım kadrosuna seçildi.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kadın futbol takımının 4 oyuncusunun 19 Yaşaltı Milli Takımının 4-9 Nisan tarihlerinde Portekiz'de oynayacağı, 2014-2015 UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elit Tur Birinci Grup maçlarının kadrosuna seçildiği bildirildi.

Açıklamaya göre, lig lideri Muratpaşa'nın kadın kramponlarından defans oyuncuları Bahar Güvenç ve Kübra Berber ile orta saha oyuncuları Büşra Demirörs ve Selin Sivrikaya, 19 Yaşaltı Milli Takım Teknik Direktörü Suat Okyar'ın 18 kişiden oluşan kadrosunda yer alıyor.

Ay-yıldızlı ekibin kadrosuna seçilen oyuncular, 30 Mart'ta Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde kampa katılacak. 4 oyuncu, ay-yıldızlı ekibin Finlandiya, İspanya ve Portekiz ile oynayacağı karşılaşmada kadroda yer alacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber