Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 05 Mart 2015 - 10:38 Yorum: 0

"Paşa'nın melekleri" Almanya yolcusu

Muratpaşa Belediyespor, EHF Kupası çeyrek final ilk maçında pazar günü deplamsanda Buxtehuder SV ile karşılaşacak

'Paşa'nın melekleri' Almanya yolcusu

ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, hafta sonunda oynayacakları Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası çeyrek final ilk maçından avantajlı bir skorla dönmek istediklerini bildirdi.

 EHF Kupası’nda İspanyol ekibi Balonmano Bera Bera’yı eleyerek çeyrek finale yükselen Paşa’nın melekleri, pazar günü deplasmanda Alman ekibi Buxtehuder SV’yle oynayacağı maç için yarın hava yoluyla Hamburg’a gidecek. Hamburg'da cuma ve cumartesi günleri birer antrenman yapacak olan mavi beyazlılar, ardından maç saatini bekleyecek. 

-Takım moralli

Muratpaşa Belediyespor Antrönörü Birol Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında dün Kastamonu Belediyespor'u 36-27 mağlup eden takımının, Almanya yolculuğuna moralli çıkacağını belirtti.

Sakat ve cezalı oyuncusunun bulunmadığını aktaran Ünsal, "Rakibimiz 2001-2002 ve 2003-2004 sezonlarında EHF Kupası'nda final oynamış bir ekip. Almanya'da oldukça zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Hedefimiz pazar günü Almanya'dan avantajlı bir skorla Antalya'ya dönmek" ifadelerini kullandı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber