Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 31 Mart 2015 - 14:18 Yorum: 0

"Paşa'nın Melekleri" İzmir Büyükşehir sınavında

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, yarın İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak

'Paşa'nın Melekleri' İzmir Büyükşehir sınavında

ANTALYA (AA) - Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden "Paşa'nın Melekleri", yarın İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Isparta'da karşı karşıya gelecek. 

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'nda yarı final ilk maçını Isparta'da oynayacak olan Muratpaşa Belediyespor, yarın 14.30'da ligin son maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Spor Salonu'nda karşılaşacak.

 

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, yaptığı açıklamada, İzmir ile oynanacak karşılaşmanın EHF Kupası yarı final karşılaşmasının bir anlamda provası olacağını belirtti. 

İzmir karşılaşmasından galip ayrılmak istediklerini ifade eden Ünsal, Ispartalı sporseverleri her iki karşılaşmada da yanlarında görmek istediklerini kaydetti. 

"Paşa'nın Melekleri" cumartesi günü de EHF Kupası yarı finalinde Danimarka ekibi Team Tvis Holstebro ile SDÜ Spor Salonu'nda karşılaşacak. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber