Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Eylül 2016 - 13:53 Yorum: 0

Pasinler’de 2016-2017 Eğitim ve öğretim yılı başladı

Pasinler'de 2016-2017 Eğitim ve öğretim yılı İbrahim Hakkı İlkokulunda düzenlenen programla başladı.

Pasinler’de 2016-2017 Eğitim ve öğretim yılı başladı

Pasinler'de 2016-2017 Eğitim ve öğretim yılı İbrahim Hakkı İlkokulunda düzenlenen programla başladı.

Tüm yurtta olduğu gibi Erzurum'un Pasinler ilçesinde de 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının başladığı bugün Pasinler İbrahim Hakkı İlkokulunda düzenlenen programla 2016-2017 eğitim ve öğretim yılına başlanıldı. Okul bahçesinde düzenlenen program saygı duruşu ve akabinde istiklal marşı okunmasıyla başladı. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine binaen şiirler okundu.

Program sonrası Pasinler Kaymakam vekili Dr. Ahmet Naci Helvacı ve beraberindeki protokol üyeleri okuldaki derslikleri gezerek öğrencilerin sevinçlerine ortak oldular.

Pasinler Kaymakam vekili Dr. Ahmet Naci Helvacı, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı bugün itibariyle tüm yurtta olduğu gibi ilçede de başladığını belirterek, "Çocuklarımıza ve ailelerine başarılar dilerim" dedi.

İbrahim Hakkı İlkokulunda düzenlenen eğitim ve öğretim açılışına Pasinler Kaymakam vekili Dr. Ahmet Naci Helvacı, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Yakut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kaya, İlçe Emniyet Müdür vekili Orhan Bozdemir, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber