Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Temmuz 2017 - 12:13 Yorum: 0

Pastadan zehirlenenlerin sayısı 19’a çıktı

Zonguldak'ta pastadan zehirlenen 17 "si mahkum 2'si memur olmak üzere sayı 19'a yükseldi.

Pastadan zehirlenenlerin sayısı 19’a çıktı

Zonguldak'ta pastadan zehirlenen 17 "si mahkum 2'si memur olmak üzere sayı 19'a yükseldi. Tedavileri tamamlanan 17'si mahkum 2'si memur taburcu edildi.

Edinilen bilgiye göre Zonguldak M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda dün yedikleri pastadan zehirlenen 17 mahkum ve 2 infaz koruma memuru, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Cezaevinde mahkumlara verilen öğle yemeği menüsünde dışarıdan getirilen pasta verildi. Akşam saatlerinde mahkum ve koruma memurlarının bazıları mide bulantısı ve kusma şikayetiyle revire başvurdu. Şikayetleri devam eden 4 mahkum ve 1 infaz koruma memuru akşam, 13 mahkum ve 1 infaz koruma memuru da gece saatlerinde Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Toplam 17 mahkum ve 2 infaz koruma memuru, tedavilerinin tamamlanması ardından taburcu edildi.

Pastadan zehirlenenlerin sayısı 19’a çıktı

Pastadan zehirlenenlerin sayısı 19’a çıktı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber