Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:03 Yorum: 0

Patates Araştırma Enstitüsü Personeli Yemekte Buluştu

Niğde Patates Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü personeli son zamanlardaki üstün ve başarılı çalışmalarını kutlamak üzere öğle yemeğinde bir...

Patates Araştırma Enstitüsü Personeli Yemekte Buluştu

Niğde Patates Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü personeli son zamanlardaki üstün ve başarılı çalışmalarını kutlamak üzere öğle yemeğinde bir araya geldi.

Patates Araştırma Enstitüsü Müdürü Uğur Pırlak, Enstitü Personeline hitaben yaptığı konuşmada, "Değerli mesai arkadaşlarım katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emin olun bir insanın aile ve özel hayatını bırakıp kendini kamu hizmetine vakfetmesi insanüstü bir çaba gerektirir. Milli ve yerli patates çeşitlerimizin geliştirilmesinde Enstitü personelimizin gösterdiği çaba takdire şayandır. Geçen yıl ülkemiz tarımına kazandırdığımız 2 yerli çeşidimizin ardından bu yıl 3 çeşit daha kazandırmış bulunuyoruz. Hayata geçirmeyi planladığımız büyük projelerle birlikte Enstitümüz çok yakında Niğde'ye, bölgeye ve ülkemize daha farklı ve büyük hizmetlerle adından yine bahsettirecektir. Enstitümüz tarafından ülkemiz tarımına kazandırılan yerli patates çeşitlerinin geliştirilmesinde göstermiş olduğunuz üstün ve özverili çalışmalarınız için teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim." ifadelerini kullandı.

Yemek sonrası tüm personele Enstitü Müdürü Uğur Pırlak tarafından Teşekkür Belgesi verildi.

Patates Araştırma Enstitüsü Personeli Yemekte Buluştu

Patates Araştırma Enstitüsü Personeli Yemekte Buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber