Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2016 - 10:18 Yorum: 0

Paten ve kaykay parkuruna gençlerden büyük ilgi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Gençlerimizin eğitiminde spor önemli bir yer tutuyor. Her gencimizin mutlaka bir spor dalı ile uğraşmasını arzu...

Paten ve kaykay parkuruna gençlerden büyük ilgi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Gençlerimizin eğitiminde spor önemli bir yer tutuyor. Her gencimizin mutlaka bir spor dalı ile uğraşmasını arzu ediyoruz. Hangi alanda yetenekliyseniz o spor dalı ile ilgilenmelisiniz" dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın Şefkat Mahallesi'ne yaptırdığı paten ve kaykay parkuru gençler tarafından ilgi görüyor. 20 metre uzunluğunda 4 metre genişliğinde, üç tane rampadan oluşan ve zemini kaymayı kolaylaştıran endüstriyel betonla kaplı paten ve kaykay parkuru özellikle yaz aylarında gençlerin gözdesi haline geldi.

Parkurun kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen 18 yaşındaki Veli Bayer "Kaykay yapmayı çok seviyorum, Başkanım çok güzel bir parkur yaptırdı ve hepimize çok güzel bir hediye verdi. Kendisine gençlere verdiği desteklerden ötürü ben ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sporun önemli bir eğitim aracı olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, "Gençlerimizin eğitiminde spor önemli bir yer tutuyor. Her gencimizin mutlaka bir spor dalı ile uğraşmasını arzu ediyoruz. Hangi alanda yetenekliyseniz o spor dalı ile ilgilenmelisiniz" mesajını verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber