Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 06 Haziran 2022 - 16:48 Yorum: 0

Patlatılan şüpheli çantadan dondurulmuş balık çıktı

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde asker çantasına benzeyen şüpheli bir çanta alınan güvenlik önlemlerinin ardından Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Patlayıcı...

Patlatılan şüpheli çantadan dondurulmuş balık çıktı

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde asker çantasına benzeyen şüpheli bir çanta alınan güvenlik önlemlerinin ardından Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Patlayıcı Madde İmha Timi (PAMİT) tarafından patlatıldı. Şüpheli çantadan ise dondurulmuş balık çıktı.

Manisa'nın Kırkağaç ilçesi Öveçli Mahallesi yol kavşağına öğle saatlerinde asker çantasına benzeyen bir çanta bırakıldığının bildirilmesi üzerine olay yerine giden emniyet ve jandarma güçleri çanta sahibinin bulunmasının mümkün olmadığını tespit ederek Manisa İl Jandarma Komutanlığı ile Manisa İl Emniyet Müdürlüğüne ait Patlayıcı Madde İmha Timi (PAMİT) ekiplerince emniyet tedbirleri alınarak şüpheli çanta patlatıldı. Patlatılan çantadan dondurulmuş balık çıkarken, emniyet için tek şeride düşürülen yol, yeniden çift şerit olarak trafiğe açıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber