Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:26 "Dağ-Der Bayramlaşma Danışığı" coşku ile kutlandı23:21 BM Soruşturma Komisyonu, İsrail’i 7 Ekim olaylarına ilişkin soruşturmayı en...23:20 İzmir’de dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti23:19 Beytüşşebap’ta Altındağları “Geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi23:12 THY EuroLeague: A. Efes: 64 - Virtus Bologna: 6723:11 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestosuna polis...23:00 FETÖ üyesi eski emniyet müdürü Fethiye’de yakalandı22:57 Dev gemi iskeleye böyle çarptı22:57 İngiltere Başbakanı Sunak’tan Netanyahu’ya itidal çağrısı22:56 Sırbistan’da yakalanan kardeş katili, getirildiği İzmir’de tutuklandı22:55 Yol kapatma tartışmasında başkana saldırmaya kalktılar22:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir mik...22:13 İspanya Başbakanı Sanchez: "İspanya Filistin’in BM’ye tam üye olması için ç...22:13 Başkan Özçelik, borç bakiyesi ve gelir gider dengesi afişini belediye binas...22:11 Manisa’da trafik kazası: 1 yaralı22:10 Borrell: “(İran’ın İsrail’e saldırısı) Uçurumun eşiğinden uzaklaşmak zorund...22:09 BM, Filistinliler için 2,8 milyar dolarlık bağış çağrısı yapacak22:08 Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Mustafa Çakır getirildi22:08 Kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti22:07 Büyükçekmece’de otomobil göle uçtu, sürücü hayatını kaybetti
Güncel 29 Mart 2015 - 01:33 Yorum: 0

Patlayan şofbenin kazanı roket gibi fırladı

Eskişehir'de tek katlı bir evin banyosundaki elektrikli şofbenin çelik kazanı, patlamanın etkisiyle fırlayıp çatıyı delerek 500 metre uzaklığındaki bir binanın dış duvarına çarptı- Söz konusu iki evde hasar meydana geldi

Patlayan şofbenin kazanı roket gibi fırladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Iraklı bir ailenin kaldığı tek katlı evin banyosunda bulunan elektrikli şofbenin patlaması sonucu fırlayan çelik kazan, çatıyı delip 500 metre uzaklığındaki başka bir evin dış duvarına çarparak düştü. Olay nedeniyle iki evde hasar meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Odunpazarı ilçesi Karapınar Mahallesi Terziler Sokağı'nda, Iraklı bir ailenin yaşadığı tek katlı evin banyosundaki elektrikli şofben, henüz belirlenemeyen bir nedenle infilak etti.

Patlamanın etkisiyle şofbenin içinde bulunan çelik kazan, evin çatı kısmını delip olay yerinden 500 metre uzaklığındaki bir apartmanın 5'inci katında yer alan evin dış duvarına zarar verdikten sonra yola düştü.

Olaydan yara almadan kurtulan iki Iraklı, ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Iraklı ailenin komşuları, gazetecilere yaptığı açıklamada, gürültüyü duyunca deprem olduğunu zannederek evlerinden dışarı çıktıklarını söyledi.

Evine çelik kazan isabet eden Barbaros Kılınç ise şunları kaydetti:

"Evime yeni girmiştim. Televizyonu açtım. Bu sırada şiddetli bir ses duydum. Dışarı baktım, kaza olabilir diye ancak yan odaya geçtiğimde duvarda büyük bir deliğin olduğunu gördüm. Sonra aşağıya inip polise haber verdim. Evimden 500 metre ileride bulunan bir evde şofben patlaması olduğunu duydum."

ETİKETLER: Patlama , Eskişehir , şofben
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber