Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 19 Eylül 2021 - 10:03 Yorum: 0

Patlıcan ve biber tarlasına uyuşturucu operasyonu

Adana'da düzenlenen operasyonda patlıcan ve biber tarlasında gömülü 5 kilo esrar maddesi ve 8 bin 537 adet ecstasy ele geçirildi.

Patlıcan ve biber tarlasına uyuşturucu operasyonu

Adana'da düzenlenen operasyonda patlıcan ve biber tarlasında gömülü 5 kilo esrar maddesi ve 8 bin 537 adet ecstasy ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesine bağlı Mıdık Mahallesi civarında bulunan biber ve patlıcan tarlasında gömülü uyuşturucu madde olduğu ihbarı üzerine harekete geçti.

Narkotik polisi söz konusu tarlaya operasyon düzenledi. Dedektör köpeği "Uzi" ile tarlada yapılan aramada uyuşturucu maddenin gömülü olduğu yer tespit edildi.

Ardından polis, toprağı kazarak uyuşturucu maddeyi çıkardı. Toprağın altından 5 kilo 120 gram esrar maddesi ve 8 bin 537 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak M.E. (39) gözaltına alındı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber