Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Mart 2015 - 16:13 Yorum: 0

Patnos'ta ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımı

AĞRI (AA) - Patnos Gazeteciler Cemiyeti, Patnos Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın gözetimindeki ihtiyaç sahibi 7 bin öğrenciye yardımda bulundu.Patnos Anadolu Lisesinde yapılan...

Patnos'ta ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımı

AĞRI (AA) - Patnos Gazeteciler Cemiyeti, Patnos Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın gözetimindeki ihtiyaç sahibi 7 bin öğrenciye yardımda bulundu.

Patnos Anadolu Lisesinde yapılan dağıtım programına Kaymakam Mahmuthan Arslan , Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz, ilçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin, Patnos Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Murat Kılıç, İlçe Özel İdare Müdürü Gündoğdu Kısa ve cemiyet üyeleri katıldı. 

LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Anonim Şirketi yardım komisyonu tarafından gönderilen yardım paketleri, ilçeye bağlı köy ve merkez okullarında okuyan yaklaşık 7 bin öğrenciye dağıtıldı.

Kaymakam Arslan, yaptığı açıklamada, LC Waikiki ailesinin duyarlılığının örnek bir davranış olduğunu ve eğitim-öğretime yaklaşımının alkışı hak ettiğini belirtti.

Arslan, "Bu tür duyarlı firmaların sayısının artmasını temenni ediyorum. Bu yardım sayesinde yaklaşık 7 bin ihtiyaç sahibi öğrencimizin giyim ihtiyacına bir nebze olsun katkı sağlandı. Bu yardımla öğrencilerimiz mutlu oldu" dedi.

Yavuz ise yönetim kurulu olarak bir karar aldıklarını ve bu karar doğrultusunda ihtiyaç sahibi çocuklara yardım ettiklerini söyleyerek, "LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Anonim Şirketi'ni aradık ve ilçemizde böyle bir ihtiyacın olduğunu söyledik. Sağolsun kendileri de bizleri kırmadılar ve bu isteğimizi yerine getirdiler. Şirket bu öğrencileri sevindirdi, Allah da onları sevindirsin" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber