Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Ağustos 2019 - 16:11 Yorum: 0

Paykwik alırken bunlara dikkat edin

Sunduğu avantajlar ve hızlı ödeme kolaylığı sayesinde, bir çok internet kullanıcısının favori ödeme aracı haline gelen Paykwik art niyetli ve dolandırmaya meyilli kişilerin dikkatini çekmiş durumda.

Paykwik alırken bunlara dikkat edin

Sunduğu avantajlar ve hızlı ödeme kolaylığı sayesinde, bir çok internet kullanıcısının favori ödeme aracı haline gelen Paykwik art niyetli ve dolandırmaya meyilli kişilerin dikkatini çekmiş durumda. 16 haneli tek kullanımlık kodu sayesinde, maksimum güvenlik içermekte olan Paykwik Kart'ı çevrim içi alışverişlerde kullanmak aslında oldukça güvenli. Fakat Paykwik bozdurma işlemiyle kartımızdaki bakiyeyi nakite çevirmek isterken, maalesef istemediğiniz bazı sonuçlar ile karşılaşma riskiniz oldukça yüksek.

Paykwik Nedir? Nasıl kullanılır? Bir çok insan henüz bu soruların cevabını dahi bilmiyorken, acil ödeme yöntemi ihtiyacı duyduklarında, sık sık Paykwik, Paykasa,Astropay gibi v.b. sanal ödeme araçlarına yönelirler. Tam bu noktada, hazırda bekleyen internet dolandırıcıları, sözde Paykwik satış vaatleri ile banka hesaplarına havale işlemi gerçekleştirmemizi isterler. Havale işlemi gerçekleştirildikten sonra maalesef artık çok geçtir.Aslında fiilen herhangi bir kart satışı ya da bozum faaliyeti olmayan bu sözde firmalardan bir daha haber dahi alınamaz.

Paykwik, Paykasa, Astropay gibi güvenlik amaçlı oluşturulmuş ödeme araçlarını kullanırken, doğru firma seçimi oldukça önemli bir ayrıntıdır. Güvenilir Paykwik firmalarından biris olan Sanmar Bilişim,tavsiye edilebilecek nadir işletmelerden birisidir. www.astropaykasa.org sitesi üzerinde hizmet veren firma, sanal kart sektöründe 7 yıldır faaliyetlerini sürdürüyor. Paykwik ve tüm diğer sanal kartları bozdurmak istediğinizde, uygulanan kurlarda oldukça yüksek. Güven içerisinde alışveriş yapmak ve ödemelerinizi Paykwik v.b. bir sanal kart ilegerçekleştirmek ve sorun yaşamadan alışverişinizi tamamlamak için Sanmar Paykwik departmanınla iletişime geçiniz.

ETİKETLER: Paykwik
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber