Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 13:18 Yorum: 0

Pazar Belediyesinde toplu iş sözleşmesi

RİZE (AA) - Pazar Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.Belediye Başkanlığında düzenlenen imza töreninde konuşan, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa,...

Pazar Belediyesinde toplu iş sözleşmesi

RİZE (AA) - Pazar Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediye Başkanlığında düzenlenen imza töreninde konuşan, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa,  belediye işçilerinin  talepleri doğrultusunda gerçekleştirilen görüşmelerin olumlu yönde sonuca bağlandığını söyledi.

Toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonucunda her iki tarafın da anlaşmada mutabık kaldığını ifade eden Basa, "İşçi arkadaşlarım ile belediye imkanları dahilinde bu toplu sözleşmeyi imzaladık. Belediyemize ve çalışanlarına hayırlı olsun" dedi.

Belediye-İş Sendikası Trabzon Şube Müdürü Numan Öztürk ise Pazar Belediyesi'nde çalışan 37 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin olumlu sonuçlandığını söyledi.

İki yıllık sözleşme gereği yüzde 10 zam yapılmasının kararlaştırıldığını vurgulayan Öztürk, "Başkanımızın biz işçilere göstermiş olduğu ilgi ve yakınlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Belediye işçileri adına yürütülen görüşmeler sonucu, bugüne kadar yapılan çalışma haklarına en uygun, geleceği içine alan bir sözleşmede mutabık kalınmıştır. Kurumumuza ve çalışanlarımıza işçi haklarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ahmet Basa ile Belediye-İş Sendikası Trabzon Şube Müdürü Numan Öztürk ve Belediye-İş Sendikası Rize İl Temsilcisi Yaşar Kaspar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber