Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 30 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

Pazar Belediyesinin yol betonlama çalışmaları sürüyor

RİZE (AA) - Pazar Belediyesince daha önce programa alınan mahalle yolları betonlama çalışmalarına, havaların düzelmesiyle yeniden başlandı.Belediye Başkanı Ahmet Basa, yaptığı açıklamada,...

Pazar Belediyesinin yol betonlama çalışmaları sürüyor

RİZE (AA) - Pazar Belediyesince daha önce programa alınan mahalle yolları betonlama çalışmalarına, havaların düzelmesiyle yeniden başlandı.

Belediye Başkanı Ahmet Basa, yaptığı açıklamada, belediye ekiplerinin ilçede program dahilinde çeşitli çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "Daha güzel, yaşanabilir bir  Pazar oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Cumhuriyet ve Taptopi mahallelerinde bin metre uzunluğundaki yol betonlama çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Basa, "Buranın ardından belirli program dahilinde ihtiyaç olan bölgelerde yol betonlama çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Recep Ali Kösoğlu da belediye tarafından programa alınan yolun betonlaşmasının çay sezonunun açılmasına kadar yapıldığını kaydederek, "Bu kısım oldukça bozuktu. Kısım kısım mahallemizin yollarını betonluyoruz. Çok bozuk olan kısımlardan başlayarak betonlaşma işlerine başladık. Belediye Başkanımız Ahmet Basa ve personeline şahsım ve mahalle halkım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ETİKETLER: Pazar , yol betonlama
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber