Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Nisan 2020 - 12:38 Yorum: 0

Pazara gelen herkesin ateşi ölçüldü

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde her gün hizmet vermeye başlayan kapalı pazara zabıta ekiplerince hem tezgahlarını açmaya gelen pazar esnafının hem de alışverişe...

Pazara gelen herkesin ateşi ölçüldü

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde her gün hizmet vermeye başlayan kapalı pazara zabıta ekiplerince hem tezgahlarını açmaya gelen pazar esnafının hem de alışverişe gelen vatandaşların ateşi ölçülmeden içeri alınmadı.

Bozüyük'te küresel salgın nedeniyle önlemleri arttıran ekipler tarafından ilçede salgına karşı alınan önlemler kapsamında her gün hizmet vermeye başlayan kapalı pazara zabıta ekiplerince hem tezgahlarını açmaya gelen pazar esnafının hem de alışverişe gelen vatandaşların ateşi ölçülmeden içeri alınmadı. Zabıta ekipleri sabahtan pazar esnafını gün içerisinde de alışverişe gelen vatandaşları karşılarken, elektronik ateş ölçerle vücut ısısı ölçümünü gerçekleştiriyor. Ölçümler sonucu normal değerin üzerinde bir durumla karşılaşılması durumunda ise vatandaşlar ve esnaf ilgili sağlık kuruluşlarına yönlendiriliyor.

Pazara gelen herkesin ateşi ölçüldü

Pazara gelen herkesin ateşi ölçüldü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber