Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Temmuz 2014 - 20:28 Yorum: 0

Pazarcık'ta şehit ve gazi ailelerine ziyaret

Pazarcık Kaymakamı Boztepe, bayram nedeniyle gazi ve şehit aalalarini ziyaet etti

Pazarcık'ta şehit ve gazi ailelerine ziyaret

KAHRAMANMARAŞ  (AA) - Pazarcık Kaymakamı Mehmet Boztepe, bayram nedeniyle gazi ve şehit ailalarini ziyaet ettiVan'ın Başkale ilçesinde şehit olan Jandarma er Davut Çoraplı’nın ailesini ziyaretinde konuşan Boztape, şehit ailelerinin kendilerine bırakılan bir emanet olduğunu belirtti.

Boztepe, şehitli mertebesinin her kula nasip olmayacak kadar kutsal bir makam olduğunu ifade ederek, "siz bir Şehit annesi ve babası olarak budan ne kadar gurur duysanız azdır" dedi.

Şehit Çoraplı’nın annesi Elif Çoraplı, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kaymakamlığın ve diğer kurum amirlerinin sadece bayramlarda değili yılın  tüm günü kendilerinin yanında olduğunu kaydetti.

Ziyarete Belediye başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Garnizon komutanı Binbaşı Nabi Arlan, Emniyet Müdürü Fırat Güneş'te hazır bulundu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber