Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 01 Nisan 2015 - 13:18 Yorum: 0

Pazar'da "51. Kütüphane Haftası" etkinliği

RİZE (AA) - Pazar'da "51. Kütüphane Haftası" düzenlenen programla kutlandı.Haberal Ortaokulunca Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen programa, Kaymakam Selçuk Aslan, Belediye Başkanı...

Pazar'da '51. Kütüphane Haftası' etkinliği

RİZE (AA) - Pazar'da "51. Kütüphane Haftası" düzenlenen programla kutlandı.

Haberal Ortaokulunca Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen programa, Kaymakam Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, kurum amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum örgütleri ve meslek odalarının temsilcileri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Türkçe öğretmeni Burak Çevik ve öğrencileri tarafından hazırlanan oyunun sergilendiği programda, İlçe Halk Kütüphanesi ve ilçedeki okullarda en çok kitap okuyan öğrenci ve vatandaşlara çeşitli hediyeler verildi. 

Kütüphanede en çok kitap okuyan Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ecem Nur Canbaz, Haberal Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Nimet Hazır, 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Emine Çiçek ile Muhsin Payal'a hediyeleri protokol tarafından verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber