Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Nisan 2022 - 09:28 Yorum: 0

Pazarda bahçe bitkilerine büyük ilgi

İlkbahar mevsiminin gelmesiyle pazar tezgâhlarında görücüye çıkan çiçekler, görenleri cezbediyor.

Pazarda bahçe bitkilerine büyük ilgi

İlkbahar mevsiminin gelmesiyle pazar tezgâhlarında görücüye çıkan çiçekler, görenleri cezbediyor.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine kurulan semt pazarında satışa sunulan çiçekler görüntüsü ile dikkat çekiyor. Onlarca çeşit çiçeğin yer aldığı tezgâh rengârenk görüntüsü ile adeta gökkuşağını andırırken, evlerinin bahçelerini ve balkonlarını süslemek isteyen vatandaşlar ise çiçeklere yoğun ilgi gösteriyor.

Vatandaşların çiçeklere gösterdiği ilgiden memnun olduğunu ifade eden Ahmet Aktepe, "Süs bitkilerine talep var. Çok güzel satış oluyor. Şebboy, Karanfil, Menekşe, Şeker çiçekleri oldukça yoğun satılıyor. Bahçe için Karanfil, Papatya ve Menekşeleri tavsiye ediyorum. Kabir ziyaretlerinde de tercih edilebilir" dedi.

Çalışanlardan Elif Gürbüz ise, "Genellikle Menekşe ve Camgözü çiçeklerini çok satıyoruz. Ev için Begonya ve Atatürk çiçeğini öneriyorum, çok güzel duruyor" dedi.

Çiçek alan vatandaşlar ise çiçeklerin çok güzel olduğunu evlerine ve ölen yakınlarının mezarlarına dikmek için aldıklarını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber