Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 13:43 Yorum: 0

Pazar'da engellilere saç bakımı yapıldı

RİZE (AA) - Pazar ilçesinde Halk Eğitim Merkezi bünyesinde kuaförlük ve saç bakımı eğitimi alan kursiyerler, Pazar Özel Doğu Karadeniz Engelli Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan kadınların saç...

Pazar'da engellilere saç bakımı yapıldı

RİZE (AA) - Pazar ilçesinde Halk Eğitim Merkezi bünyesinde kuaförlük ve saç bakımı eğitimi alan kursiyerler, Pazar Özel Doğu Karadeniz Engelli Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan kadınların saç ve cilt bakımlarını yaptı.

Güzellik ve Saç Bakım Eğitim Merkezi eğitmeni Ayla Basa Öztürk, daha öncede Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce açılan kursta 18 öğrenciyle birlikte buna benzer organizasyonlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

AK Parti Pazar Gençlik Kolları'nın organizasyonu dahilinde 15 kadının saç kesimini, 15 kadının da boya ve cilt bakımlarının yaptıklarını ifade eden Öztürk, "Hayırlı bir işe bizi vesile olmamıza katkıda bulunan AK Parti Pazar Gençlik Kolları Başkanı Hızır Çatan'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber