Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Mart 2015 - 12:43 Yorum: 0

Pazar'ın düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü kutlandı

RİZE (AA) - Pazar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü törenle kutlandı.İlçe Meydan Parkı'ndaki tören, Atatürk Anıtı'na Pazar Kaymakam Vekili ve Hemşin Kaymakamı Hamza...

Pazar'ın düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü kutlandı

RİZE (AA) - Pazar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü törenle kutlandı.

İlçe Meydan Parkı'ndaki tören, Atatürk Anıtı'na Pazar Kaymakam Vekili ve Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömer Kodoman ve Belediye Başkanı Ahmet Basa'nın çelenk sunmasıyla başladı.

Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Pazar Hava Radar Komutanı Üsteğmen Mustafa Çelik, Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazar Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Seyis, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri,öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Enver Ergenç, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Gün dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verildiği törende, Pazarlı sanatçı Hızır Özen'in yöresel mimariye uygun yaptığı maket evlerin önünde Pazar Avcılık ve Atıcılık Derneğince kurtuluşu temsil eden gösteri sunuldu.

Tören, halk oyunları gösterileriyle sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber