Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 16 Nisan 2014 - 12:28 Yorum: 0

Pazarkule Gümrük Kapısı'nda düzenleme

Düzenlemeyle gümrük kapısından giriş ve çıkış yapanlar, araçlarından inmeden işlemlerini yaptırabilecek

Pazarkule Gümrük Kapısı'nda düzenleme

EDİRNE (AA) - Yunanistan’a açılan Pazarkule Gümrük Kapısı’nda yapılan düzenlemeyle, giriş ve çıkış yapanlar, araçlarından inmeden işlemlerini yaptırabilecek.

Edirne Vali Yardımcısı Nedim Özırmak, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce polis ve gümrük işlemleri için ayrılan bölümlerin yüksek yerde olması nedeniyle vatandaşların işlemler için araçlarından inmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Sahaya konulan kabin sayesinde giriş ve çıkış yapacak kişilerin araçlarından inmek zorunda kalmayacağını ifade eden Özırmak, şöyle konuştu:

"Edirne Valisi Hasan Duruer’e durumun çözümü için gümrük sahasına kabin konularak kargaşanın ve kalabalıklaşmanın önüne geçileceğini belirttik. Valimizin de desteğiyle ergonomik bir kabin yaptırdık. İçerisinde 2 gümrük memuru ve 2 polisin olacağı bir alan oluşturduk. Böylece giriş ve çıkış işlemlerinde vatandaşlar araçlarından inmeden işlemlerini yaptıracaklar. Böylece işlemler hız kazanılacak ve beklemelerin önüne geçilecek.”

Özırmak, uygulamaya bugün başlanacağını vurguladı.

Pazarkule Gümrük Kapısı Müdür Vekili Mesut Koç da her yıl kapıda işlem hacmi arttığını, bu yüzden yapılan uygulamanın sıkışıklığın önüne geçilmesi açısından önemli olduğunu kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber