Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 24 Eylül 2017 - 14:58 Yorum: 0

Pazarlar AK Parti, ’Bilal Demirci ile yola devam’ dedi

AK Parti Pazarlar İlçe Başkanlığının 6. Olağan Genel Kurulu'nda, Bilal Demirci yeniden başkanlığa seçildi.

Pazarlar AK Parti, ’Bilal Demirci ile yola devam’ dedi

AK Parti Pazarlar İlçe Başkanlığının 6. Olağan Genel Kurulu'nda, Bilal Demirci yeniden başkanlığa seçildi.

Kongreye AK Parti Kütahya milletvekilleri Mustfa Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Vural Kavuncu, Ahmet Tan, AK Parti Genel Merkezi Kütahya İl Koordinatörü 23. Dönem milletvekili Mehmet Nil Hıdır, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, il Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Gediz Belediye Başkanı Mehmet Ali Sarıoğlu, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, İl Genel Meclisi üyeleri ile çok sayıda parti üyeleri katıldı.

Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans salonunda yapılan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Protokol konuşmalarında AK Parti Kütahya milletvekilleri Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Vural Kavuncu, Ahmet Tan ve İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz konuşma yaparak kongrenin "hayırlı olması" temennisinde bulundular.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "2019 hedeflerine bizi taşıyacak olan teşkilatımızdaki kongrelerimize devam ediyoruz.Cenab-ı Allah hayırlı eylesin. Kongremizin birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirerek güçlendirmesini, Pazarlar'a yapacak olduğumuz hizmetleri arttırmasını,Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Mahallelerimizden, köylerimizden, beldelerimizden yanan ateşi, çalışma azminin ilçelerimize ve ilimizi harekete geçiren bir ivme kazandırmasını istiyorum. Kongremiz Pazarlar ilçemiz için hayırlara vesile olsun. Rabbim hizmetlerimizin katlanarak artmasını nasip etsin. Kütahya'mız için gece gündüz çalışan ve bugün kongremize katılan Kütahya milletvekillerimize de ayrıca teşekkür ederim" dedi.

AK Parti Pazarlar İlçe Başkanlığı görevibe yeniden seçilen Bilal Demirci, Pazarlar'a yapılan hizmetleri anlattı.

Başkan Demirci "Her şeyden önce bana bu fırsatı veren ve büyük tecrübe kazanmama yol açan Genel Başkanım ve Cumhurbaşkanım sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, yol arkadaşlarıma ve bizlere desteğini esirgemeyen değerli hemşerilerime teşekkür ederim. AK Parti'nin verdiği mücadele Türkiye'nin geleceğinin mücadelesidir. Biz de her zaman ülkemin ve partimin geleceği için verilen mücadelenin bir parçasıyız ve olmaya da devam edeceğiz. Bu çerçevede çalışmalarımız devam edecektir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimizin ve ülkemizin hedeflerine ulaşmak için ben ve arkadaşlarım milletimiz ile birlikte var gücümüzle çalışmaya hazırız, kongremizin ilçemize ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Pazarlar AK Parti ilçe Teşkilatı'nın Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Bilal Demirci, yönetim kurulu üyeleri Fahri Karataş, Mehmet Kul, Mevlüt Coşkun, Bilal Vural, Nurullah Ünal, Ömer Bektaş, Yıldırım Tuncel, Mustafa Akdoğmuş, İbrahim Kul ve Nurullah Arıkan. (MB-EFE)

Pazarlar AK Parti, ’Bilal Demirci ile yola devam’ dedi

Pazarlar AK Parti, ’Bilal Demirci ile yola devam’ dedi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber