Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 14 Aralık 2018 - 11:28 Yorum: 0

Pazarlar’da kar sevinci

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde etkili olan kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü.

Pazarlar’da kar sevinci

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde etkili olan kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü.

Pazarlar'da kar kalınlığı şehir merkezinde 10 santimetreye ulaşırken, mevsimin ilk yoğun kar yağışı vatandaşları sevindirdi.

Pazarlar İlçesinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sabaha kadar devam etti. Vatandaşlar, geçen yıl yağmayan kar'ın özlemini giderirken bu yıl ilk kez düşen kar yağışına sevindi.

Kar kalınlığı ilçe merkezinde 10 santimetre, yükseklerde ise 20 santimetreyi buldu. Etkili olan kar nedeniyle, çevre binaların çatıları ve park halindeki araçların üstü karla kaplandı; bembeyaz oldu. İlçe merkezindeki ve arazideki ağaç ve çiçeklerin üzerine düşen kar, kartpostallık görüntüler oluşturdu

Pazarlar Belediyesi karla mücadele ekiplerince gece boyunca yapılan çalışmalar sonucunda yoğun kar yağışının ulaşımı etkilemediği belirtildi. Yetkililer sürücülerin araçlarında zincir, takoz ve çekme halatı bulundurmaları yönünde uyardı.

Pazarlar Belediyesi karla mücadele ekiplerince cadde ve sokaklarda yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Pazarlar'a mevsimin ilk yoğun kar'ın yağması vatandaşları sevindirdi. Vatandaşlar, karın tadını kartopu oynayarak çıkardı.(MB-EFE)

Pazarlar’da kar sevinci

Pazarlar’da kar sevinci

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber