Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 26 Temmuz 2014 - 12:03 Yorum: 0

Pazarspor'da yeni sezon hazırlıkları

Erzurum'daki yeni sezon hazırlık kampını tamamlayan mavi-beyazlılar, antrenmanlara Nevşehir'de devam edecek

Pazarspor'da yeni sezon hazırlıkları

ERZURUM (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Pazarspor, Erzurum kampını tamamladı.

Palandöken ilçesindeki yüksek irtifa kamp merkezinde teknik direktör Hasan Çelik yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlı ekip, yoğun bir kamp geçirdi.

Kampa 25'i futbolcu 32 kişi katıldı. Günde iki antrenman yapan takımın Erzurum kampı 9 gün sürdü. Pazarspor'un kampı, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile bugün yapacağı hazırlık maçıyla sona erecek.

Futbol şube sorumlusu Ali Osman Telatar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurum kampının 9 gün sürdüğünü belirterek, yeni sezon hazırlıklarına Nevşehir'de devam edeceklerini vurguladı.

Her gün öğleden önce kondisyon, topla çalışma yaptıklarını anlatan Telatar, öğleden sonra ise teknik ve taktik çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber