Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 11:38 Yorum: 0

Pazaryeri Belediyesi, motosiklet kursunu tamamlayan kursiyerlere kask hediye etti

BİLECİK (AA) - Pazaryeri Belediyesi, motosiklet kursunu tamamlayan kursiyerlere kask hediye etti.Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İlçe Kütüphanesi'nde sertifika ve kask dağıtım töreninde,...

Pazaryeri Belediyesi, motosiklet kursunu tamamlayan kursiyerlere kask hediye etti

BİLECİK (AA) - Pazaryeri Belediyesi, motosiklet kursunu tamamlayan kursiyerlere kask hediye etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İlçe Kütüphanesi'nde sertifika ve kask dağıtım töreninde, kentte  motosiklet kullanımının arttığını ve zaman zaman istenmeyen kazaların yaşandığı belirterek, sürücülerin haklı olsalar dahi ehliyetsiz oldukları için ağır cezalar ödemek zorunda kaldıklarını söyledi.

Sürücülere kolaylık sağlamak amacıyla kurs açtıklarını anlatan Yılmaz, "Açılan A-2 sürücü belge kursuna çok sayıda kişi katıldı. Belediye olarak ilk sertifikalarını alan sürücülerimizden 25 kişiye kask hediye ederek, diğer sürücülere örnek olmalarını istedik" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber