Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Mart 2015 - 10:18 Yorum: 0

Pazaryeri Belediyesinden "Hayır çarşısı"

BİLECİK (AA) - Pazaryeri Belediyesi tarafından "Hayır çarşısı" açıldı.Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yaptığı açıklamada, Osmanlı geleneğinden gelen hayırseverlik, yardımlaşma...

Pazaryeri Belediyesinden 'Hayır çarşısı'

BİLECİK (AA) - Pazaryeri Belediyesi tarafından "Hayır çarşısı" açıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yaptığı açıklamada, Osmanlı geleneğinden gelen hayırseverlik, yardımlaşma ve paylaşmayı insani bir görev olarak devam ettirmek istediklerini belirtti.

Açılan hayır çarşısında "veren el ile alan el" arasında bir nevi köprü vazifesi yaptıklarını ifade eden Yalçın, "Çok sayıda vatandaşımız evinde bulundurduğu, kullanmadığı ama kullanılabilir eşyaların fazlasını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istiyor. Bizde ekiplerimiz ile giderek bu eşyaları alıyor ve hayır çarşımızda tasnif ediyoruz. Belediyemiz ve mahalle muhtarları gerçekten ihtiyacı olan aileleri bu konuda teşvik ediyor. İlçe halkı yardımsever bir toplumdur" dedi.

Yalçın, ihtiyaç sahibi vatandaşların ilçe kütüphanesinde açtıkları hayır çarşısına gelerek, kullanabileceği kıyafeti alabileceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber