Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Aralık 2014 - 13:03 Yorum: 0

Pazaryeri Devlet Hastanesi'ne dijital röntgen cihazı

BİLECİK (AA) - Pazaryeri İlçe Devlet Hastanesi'ne alınan dijital röntgen cihazı törenle hizmete girdi.Törene, Kaymakam Vekili Kadir Apaydın, Garnizon Komutanı İlhan Canseven, Belediye Başkanı...

Pazaryeri Devlet Hastanesi'ne dijital röntgen cihazı

BİLECİK (AA) - Pazaryeri İlçe Devlet Hastanesi'ne alınan dijital röntgen cihazı törenle hizmete girdi.

Törene, Kaymakam Vekili Kadir Apaydın, Garnizon Komutanı İlhan Canseven, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Turan Sulhan, İl Halk Sağlığı Müdürü Ömer Balcı ve Pazaryeri Sağlık Grup Başkanı Emel Aydın ile personel katıldı.

Apaydın, yaptığı açıklamada, cihazın ilçe halkı için büyük bir gereksinim olduğunu belirterek, alınan cihazın hastalar üzerinde daha az radyasyon etkisi yaptığını ve aynı zamanda daha net görüntü alınabileceğini ifade etti. 

Aydın da hastanenin röntgen cihazı konusunda sıkıntıları olduğunu ve bunu zaman zaman ilgililere ilettiklerini hatırlatarak, Sağlık Bakanlığı tarafından 160 bin liraya alınan cihazla sıkıntılarının ortadan kalktığını söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber