Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 13:03 Yorum: 0

Pazaryeri Kaymakam Vekili Apaydın'dan çalışan kadınlara karanfil

BİLECİK (AA) - Pazaryeri Kaymakam Vekili kadir Apaydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çalışan bayanlara karanfil verdi.Kaymakam Vekili Apaydın, eşi Reyhan Apaydın ile birlikte Kaymakamlık...

Pazaryeri Kaymakam Vekili Apaydın'dan çalışan kadınlara karanfil

BİLECİK (AA) - Pazaryeri Kaymakam Vekili kadir Apaydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çalışan bayanlara karanfil verdi.

Kaymakam Vekili Apaydın, eşi Reyhan Apaydın ile birlikte Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda çalışan kadınlara karanfil vererek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

8 Martın kadın emeğinin ve dayanışmasının öneminin vurgulandığı bir gün olarak kutlandığını belirterek, "Annelik görevi başta olmak üzere, toplumu şekillendiren, topluma faydalı bireylerin yetişmesinde önemli bir rol üstlenen ve üretime katkıda bulunarak birçok ulvi görevleri yerine getiren kadınlarımızı her zaman saygı ve sevgiyle anıyoruz" ifadesinde bulundu. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber