Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 11:38 Yorum: 0

Pazaryeri Kaymakam Vekili Apaydın'dan köy ziyareti

BİLECİK (AA) - Pazaryeri Kaymakam Vekili Kadir Apaydın, köy ziyaretinde bulundu.Apaydın, kurum müdürleri ve İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte Kınık Köyü Muhtarı Hilmi Akyıldız ve vatandaşlar...

Pazaryeri Kaymakam Vekili Apaydın'dan köy ziyareti

BİLECİK (AA) - Pazaryeri Kaymakam Vekili Kadir Apaydın, köy ziyaretinde bulundu.

Apaydın, kurum müdürleri ve İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte Kınık Köyü Muhtarı Hilmi Akyıldız ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Köy kahvesinde köylülerle sohbet ederek, kamu kurumlarının yürüttüğü faaliyetlerle ilgili değerlendirmede bulundu.

Köy ziyaretlerinde vatandaşların sorun ve sıkıntılarını ilgili kurum müdür ve amirlerine anlatma fırsat bulduklarını belirten Apaydın, köy ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

Köy ziyaretlerini belirli aralıklarla yapmaya çalıştıklarını ifade eden Apaydın, "Kurum amirleriyle köylere gitmemiz hem vatandaşı mutlu ediyor hem de sorunları yerinde görmemiz açısından yararlı oluyor. Resmi kurumlar ve vatandaşlar arasındaki iletişimi arttırmayı ve vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında kurumlarımızın da birbirleri ile koordineli bir şekilde çalışmaları için gerekli planlamayı yapıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber