Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Mart 2015 - 14:18 Yorum: 0

Pazaryeri'nde "Ağaç kesme ve boylama" kursu

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi (HEM) tarafından "Ağaç kesme ve boylama" kursu açıldı.HEM Müdür Vekili Sedat Büyük, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

Pazaryeri'nde 'Ağaç kesme ve boylama' kursu

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi (HEM) tarafından "Ağaç kesme ve boylama" kursu açıldı.

HEM Müdür Vekili Sedat Büyük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orman İşletme Şefi Kemal Okumuş tarafından verilen kursa 35 kursiyerin katıldığını belirterek, eğitimde, kursiyerlere iş sağlığı ve güvenliği, çevre koruma ve kalite yöntemi, kesim hazırlığı ve boylama, sürütme, taşıma ve depolama konularının anlatıldığını söyledi.

Büyük, 30 Nisan'da sona erecek kurs sonunda sertifika verileceğini ifade ederek, talep üzerine ağaç kesme ve boylama kurslarının devam edeceğini sözlerine ekledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber