Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Mart 2015 - 11:08 Yorum: 0

Pazaryeri'nde "Aile" eğitimi

BİLECİK (AA) - Pazaryeri Halk Eğitim Merkezi tarafından "Aile" eğitimine katılan kursiyerlere ücretsiz kitap dağıtıldığı bildirildi.Merkez Müdür Vekili Sedat Büyük, AA muhabirine yaptığı...

Pazaryeri'nde 'Aile' eğitimi

BİLECİK (AA) - Pazaryeri Halk Eğitim Merkezi tarafından "Aile" eğitimine katılan kursiyerlere ücretsiz kitap dağıtıldığı bildirildi.

Merkez Müdür Vekili Sedat Büyük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kursa katılan 7-11 yaş grubu çocukların annelerine Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen kitapların ücretsiz olarak dağıtıldığını söyledi.

Anaokulu Müdürü Fevziye Kayıhan da dağıtılan kitapların anne ve babanın tutumları, iletişim engelleri ve dinleme becerileri, kendini ifade etme, olumlu davranış kazandırma yolları, bedensel ve cinsel gelişim, zihinsel ve dil gelişimi, çocuk hakları, çocukla nitelikli zaman geçirme ve oyun oynama ile özel gereksinimli bireylere karşı duyarlılığı içerdiğini belirterek, kurs bitiminde sertifika verileceğini bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber