Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 14:13 Yorum: 0

Pazaryeri'nde "İstiklal Marşı'nı güzel okuma" yarışması

BİLECİK (AA) - Pazaryeri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  "İstiklal Marşı'nı güzel okuma" yarışması gerçekleştirildi.Halk Eğitimi Merkezi Salonu'nda, ilk ve orta dereceli...

Pazaryeri'nde 'İstiklal Marşı'nı güzel okuma' yarışması

BİLECİK (AA) - Pazaryeri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  "İstiklal Marşı'nı güzel okuma" yarışması gerçekleştirildi.

Halk Eğitimi Merkezi Salonu'nda, ilk ve orta dereceli öğrenciler arasında düzenlenen "İstiklal Marşı'nı güzel okuma" yarışmasında, 10 okuldan 25 öğrenci finale kaldı. Jürinin 8 kriter üzerinden yaptığı yarışma sonunda Pazaryeri İlkokulundan Hilal Acar, Atatürk Ortaokulundan Ender Enez Tan ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Özge Öner birinciliği elde etti.

Kaymakam Vekili Kadir Apaydın, finale kalan öğrencilere, İstiklal Marşı'nın yazılması çok acıların neticesinde ortaya çıktığını bu sebeple anlamının büyük olduğunu ifade ederek, kıymetini bilerek milli ve manevi değerlere sahip çıkmalarını istedi.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin 12 Mart'ta yapılacak İstiklal Marşı'nın kabulü töreninde verileceği bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber