Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

Pazaryeri'ndeki gençlik merkezi ve stat çalışmaları

BİLECİK (AA) - Pazaryeri Kaymakam Vekili Kadir Apaydın, yapılması planlanan Gençlik Merkezi ve ilçe stadında incelemede bulundu.Apaydın, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Gençlik Hizmetleri...

Pazaryeri'ndeki gençlik merkezi ve stat çalışmaları

BİLECİK (AA) - Pazaryeri Kaymakam Vekili Kadir Apaydın, yapılması planlanan Gençlik Merkezi ve ilçe stadında incelemede bulundu.

Apaydın, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hasan Kocatepe, il genel ve belediye meclis üyeleri ile birlikte, gençlik merkezi olarak yapılması planlanan eski sağlık ocağında başlatılan etüt çalışmalarını inceleyerek, ilgililerden bilgi aldı.

Haziran ayına kadar bitirilmesi planlanan merkezin ilçe gençliğine yararlı olacağını belirten Apaydın, bahçe düzenlemesi ile birlikte vatandaşların istirahat edebileceği nezih bir ortama kavuşacağını söyledi.

Daha sonra ilçe stadında incelemelerde bulunan Apaydın ve beraberindekiler, ilçe stadının çim saha ve tribün ile spor salonunun onarım çalışmalarını inceledi.

Yalçın, en güzel yatırımın gençlere yapılan yatırımlar olduğunu ifade ederek, kısa sürede kente yakışan futbol sahasını hizmete sunmayı hedeflediklerini bildirdi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber