Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Eylül 2016 - 17:48 Yorum: 0

PDFK’dan Kömürspor’a ihtar cezası

Spor Toto 2. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Şanlıurfaspor maçında taraftarların neden olduğu...

PDFK’dan Kömürspor’a ihtar cezası

Spor Toto 2. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Şanlıurfaspor maçında taraftarların neden olduğu kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle ihtar cezası aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PDFK), Ziraat Türkiye Kupası'nda Şanlıurfaspor ile karşılaşan Zonguldak Kömürspor'a ihtar cezası verdi. Açıklamada, "Zonguldak Kömürspor Kulübünün, 21.09.2016 tarihinde oynanan Zonguldak Kömürspor-Şanlıurfaspor Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde kupa kategorisinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.

Öte yandan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 25 Eylül 2016 tarihinde Hacettepespor ile karşılaşan Kömürspor, "çirkin ve kötü tezahürat" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PDFK'ya sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber