Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Ekim 2016 - 12:38 Yorum: 0

Pedallar Çeşme’de çevrilecek

Her yaşta bisikletseveri Kasım ayının ilk haftasında üç gün boyunca bisiklet etkinlikleriyle bir araya getirmeyi amaçlayan Çeşme Belediyesi, 4-5-6 Kasım...

Pedallar Çeşme’de çevrilecek

Her yaşta bisikletseveri Kasım ayının ilk haftasında üç gün boyunca bisiklet etkinlikleriyle bir araya getirmeyi amaçlayan Çeşme Belediyesi, 4-5-6 Kasım 2016 tarihlerinde Salcano Veloturk Gran Fondo Çeşme etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Yaz sezonunun bitmesine karşın çeşitli etkinliklerle Çeşme'de hareketliliği sürdürmeyi hedefleyen Çeşme Belediyesi, Kasım ayının ilk haftasında, bin 500'e yakın bisiklet sporcusunun katılımıyla önemli bir etkinliği gerçekleştirecek. Etkinlik kapsamında çocuklara yönelik güvenli bisiklet sürüş eğitimlerinin yanı sıra, bisiklet teknolojileri ve sağlık konularında söyleşiler ile bisiklet fuar alanı yer alacak. Geniş katılımlı amatör yol bisikleti müsabakası olan Salcano Veloturk Gran Fondo Çeşme mücadelesi iki farklı parkurda, 47 kilometre ve 100 kilometre mesafelerde kadın, erkek farklı yaş kategorilerinde yerli ve yabancı yüzlerce bisikletliyi ağırlayacak. Yarış kayıt ücretlerinin tamamının, Türkiye genelinde ihtiyaç sahibi çocuklara bisiklet ulaştırmayı hedefleyen Veloturk'ün "2 bin çocuğa 2 bin bisiklet" projesine aktarılacağı açıklandı.

Pedallar Çeşme’de çevrilecek

Pedallar Çeşme’de çevrilecek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber