Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ağustos 2018 - 22:17 Yorum: 0

Peelıng İle Cildinizdeki Siyah Noktalardan Kurtulun

Cilt bakımı denince akla gelen önemli adımların başında peeling gelir. Peeling cildi derinlemesine temizleyebilmek için olmazsa olmaz bir cilt bakım adımıdır.

Peelıng İle Cildinizdeki Siyah Noktalardan Kurtulun

Peeling Nedir ve Nasıl Yapılır?

Cildi ölü derilerden arındırmak anlamına gelen peeling aşamasının öncesi ve sonrasında yapılması gereken bazı işlemler de vardır. Yüz bakımı için konuşacak olursak öncelikle yüz bir temizleme jeli-köpüğü ile yıkanmalıdır. Bu işlemin ardından ise peeling gelir. Peeling ürünlerinin içerisinde cildi ölü derilerden arındırmaya yarayan tanecikler bulunur. Bu taneciklerin büyüklüğü ve sertliği hitap ettiği cilt tipine göre değişir. Örneğin hassas ciltler için olan peeling ürünlerinin içindeki tanecikler daha küçük ve yumuşak iken yağlı ciltler için olan peeling ürünlerinin içinde bulunan tanecikler daha büyük ve sert olabilmektedir. Peeling işlemi cildi ölü derilerden arındırdığı için bu işlemin ardından cildi yatıştırmak için mutlaka iyi bir nemlendirici kullanılmalıdır.

Peeling sadece yüz bölgesine uygulanan bir cilt bakım yöntemi değildir. Vücut peelingi ve hatta dudak peelingi gibi peeling türleri de bulunmaktadır. Bunlarda da ana mantık ölü derileri arındırmaktır.

Peeling ürünleri çok çeşitlilik göstermektedir. Hem marka olarak hem de farklı cilt tiplerine yönelik çeşitleri bulunmaktadır. Geniş ürün yelpazesi ile https://www.recete.com adresi peeling ürünlerini temin etmek için en kolay ve güvenilir yollardandır.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber