Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 12:28 Yorum: 0

Pehlivanlara Altın Desteği

Antalya'nın Kumluca İlçesinde Kumluca Yaş sebze ve meyve Komisyoncuları Derneği (KUMSEKDER) tarafından Baş Pehlivanlar Orhan Okulu ve Serkan Serttürk'e...

Pehlivanlara Altın Desteği

Antalya'nın Kumluca İlçesinde Kumluca Yaş sebze ve meyve Komisyoncuları Derneği (KUMSEKDER) tarafından Baş Pehlivanlar Orhan Okulu ve Serkan Serttürk'e altın hadiye edildi.

Kumluca Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği tarafından Baş Pehlivanlar Orhan Okulu ve Serkan Serttürk için düzenlenne yemekte pehlivanlara ayrıca altın hediye edildi. Sarnıç Tepe Dinlenme Tesislerinde gerçekleşen yemeğe Dernek Başkanı Selahattin Okur, Başkan Yardımcısı Süleyman Sülekoğlu, Muhasip Üye Erhan Durdaş, Katip Üye Üzeyir Özyürek ve Yönetim Kurulu Üyesi Sait Öztürk katıldı. KUMSEKDER Başkanı Selahattin Okur, "Pehlivanlarımıza destek ve moral olması için yemek verdik. Ardından Baş Pehlivan Okulu'ya 3 tam altın ve Serttür'e de 1 tam altın hediye ettik. Pehlivanlara maddi ve manevi desteğimiz sürecektir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber