Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Ocak 2018 - 10:48 Yorum: 0

Pekdaş’tan Kültürpark Tenis Kulübüne ziyaret

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Cumhuriyet tarihinin en eski tenis kulüplerinden olan Kültürpark'ın ilk kadın Kulüp Başkanı Server Uyaroğlu'nu makamında...

Pekdaş’tan Kültürpark Tenis Kulübüne ziyaret

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Cumhuriyet tarihinin en eski tenis kulüplerinden olan Kültürpark'ın ilk kadın Kulüp Başkanı Server Uyaroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda ikinci kez başkanlık görevine layık görülen Server Uyaroğlu'nu kutlayan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, yeni dönem için başarı dileklerinde bulundu. Kültürpark Tenis Kulübünde gerçekleşen görüşmede iki kadın başkan birlikte yürütecekleri projeler hakkında görüş alışverişi de yaptı. Kulüp Başkanı Uyaroğlu, Konak Belediyesi'nin kendilerine her zaman destek verdiğini belirterek, Başkan Pekdaş'a teşekkür etti. Yakın zamanda engellilere yönelik bir projeyi hayata geçireceklerini dile getiren Uyaroğlu, Konak Belediyesi'nin de bu projeye destek vermesinin kendilerini mutlu edeceğini söyledi.

Gelen öneriyi hemen kabul eden Başkan Pekdaş da iki kurum arasındaki iyi ilişkilerin İzmir halkının yararına olan projelerle daha da güçlendiğini söyledi. İzmir'in en eski kurumlarından biri olan Kültürpark Tenis Kulübü'nün Konak için artı bir değer olduğunu vurgulayan Pekdaş, "Yerel yönetimlerin bir görevi de sınırları içinde yer alan sivil toplum kuruluşları ve spor kulüplerini desteklemektir. Biz Konak Belediyesi olarak ilçemizdeki amatör spor kulüplerine her dönem destek veriyoruz. Onların gerek duyduğu her türlü malzeme ihtiyacını ücretsiz karşılıyoruz. Bu sayede hemşerilerimizin daha kolay spor yapmalarına olanak sağlamış oluyoruz. Kültüprak Tenis Kulübü de İzmir'in önemli spor tesislerinden biri. Burada tenis sporuna gönül veren genç sporcular da yetişiyor. Dileğimiz bu genç sporcuların başarılarıyla ülkemizi gururlandırması. Bunu sağlamak adına yeni projelere destek vermek bizleri de mutlu eder" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber