Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 15 Nisan 2022 - 16:28 Yorum: 0

Pendik’te 9 gün sürecek kitap fuarı kapılarını açtı

Açılışını Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in yaptığı kitap fuarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Pendik’te 9 gün sürecek kitap fuarı kapılarını açtı

Açılışını Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in yaptığı kitap fuarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Pendik'te 9 gün sürecek kitap fuarında 24 farklı yayınevinden çok sayıda kitap okurlarıyla buluşacak.

Pendik'te 24 yayınevinin katılım sağladığı kitap fuarı kapılarını açtı. Fuara Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve çok sayıda kitapsever katıldı. 24 yayınevi birbirinden değerli kitapları okuyucuların beğenisine sundu. Pendik Belediyesi organizasyonu ile 24 yayınevinin birbirinden değerli kitapları 9 gün boyunca Pendik sahil alanında kurulan çadırda kitapseverler ile buluşacak. Sanat, siyaset ve kişisel gelişim kitaplarının yanı sıra birçok farklı alanlarda kaleme alınan birbirinden değerli kitaplar kitapseverler ile buluşturuldu. Kitap fuarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Fuara katılan bir gence ise Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin kitap hediye etti.

" Her yıl yapmış olduğumuz kitap fuarına ilginin yoğun olduğunu görmek bizi mutlu etti"

Kitap Fuarının açılışını yapan ve kitap stantlarını gezen Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Her yıl Ramazan ayında yapmış olduğumuz etkinliklerden bir tanesi. Ramazan'ın ortasında kitap fuarını açmış olduk. Fuara yoğun bir ilgi olduğunu da söyleyebilirim. Özellikle Ramazan ayı yorgunlukların fazla olduğu bir ay olduğu için vatandaşların yakın noktada ulaşabilecekleri bir fuar olarak burayı sunduk. Az önce açılışını gerçekleştirdik. Umarım vatandaşlarımız aradıkları eserleri burada bulabilirler. Herkese keyifli okumalar dilerim "dedi.

Kitap Fuarına katılan Esin Sırkek," Çocuk için kitap bakmaya geldik. Aradığımız kitabı da bulduk. Geçtiğimiz yıl pandemi den dolayı kullanmamıştı bu yıl yeniden kapılarını açtı. Bu imkânın sağlanması güzel bir şey" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber