Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Kasım 2017 - 14:53 Yorum: 0

Pendik’te aşırı yüklü kamyon alt geçide takıldı

Pendik'te aşırı yüklü bir kamyon alt geçitten geçtiği sırada köprüye takıldı.

Pendik’te aşırı yüklü kamyon alt geçide takıldı

Pendik'te aşırı yüklü bir kamyon alt geçitten geçtiği sırada köprüye takıldı. Köprüye bağlı elektrik kablosunu da yerinden söken kamyon, seyir halinde bulunan sürücülere zor anlar yaşattı.

Pendik Yakacık'ta meydana gelen olayda aşırı yükleme yapan bir kamyon sürücüsü alt geçitten geçtiği sırada köprüye takıldı. Köprü ve yol arasında sıkışan kamyon elektrik kablosunu da bulunduğu yerden çıkardı. Yerinden çıkan elektrik kablosu yol üzerine düştü. Kamyon sürücüsü ve durumu gören çevredeki vatandaşlar yola düşen kabloyu köprüye sabitlemek için uzun uğraşlar verdi.

Kablonun yola düşmesiyle seyir halinde olan sürücüler zor anlar yaşadı. Alt geçidi kullanan bir otobüste kablodan dolayı güçlükle geçebildi. Yaşanan bu anlar da bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber