Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Şubat 2018 - 16:23 Yorum: 0

Pendik’te bir şahıs boşanmakta olduğu eşi ve eşinin oğlu ile baldızını vurdu

Pendik'te bir kişi binanın beşinci katında dehşet saçtı. Dairedeki boşanmakta olduğu eşi ve oğlu ile eşinin kız kardeşini silahla vurarak kayıplara...

Pendik’te bir şahıs boşanmakta olduğu eşi  ve eşinin oğlu ile baldızını vurdu

Pendik'te bir kişi binanın beşinci katında dehşet saçtı. Dairedeki boşanmakta olduğu eşi ve oğlu ile eşinin kız kardeşini silahla vurarak kayıplara karıştı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, yaralanan küçük çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay Çamşeşme Mahallesi Sulh Sokak No:11'de meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen bir kişi beş katlı binanın beşinci katına silahıyla geldi. Önce boşanmakta olduğu eşi ve eşinin kız kardeşini silahla vurduktan sonra eşinin önceki eşinden olan 13 yaşındaki oğlunu vurdu. Saldırgan eş kayıplara karışırken, yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı küçük çocuğun durumun ağır olduğu belirtilirken, görgü şahitleri üç yaralının ambulansla hastaneye kaldırıldığını söyledi. Polis saldırgan eşi her yerde arıyor.

Pendik’te bir şahıs boşanmakta olduğu eşi ve eşinin oğlu ile baldızını vurdu

Pendik’te bir şahıs boşanmakta olduğu eşi ve eşinin oğlu ile baldızını vurdu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber