Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Aralık 2014 - 14:23 Yorum: 0

Pendik'te pazar esnafına "mantar" uyarısı

İSTANBUL (AA) - Sık yaşanan mantar zehirlenmeleri nedeniyle Pendik Belediyesi zabıta ekipleri ilçedeki pazarlarda açık mantar satılmaması için harekete geçti.  Belediyeden yapılan açıklamaya...

Pendik'te pazar esnafına 'mantar' uyarısı

İSTANBUL (AA) - Sık yaşanan mantar zehirlenmeleri nedeniyle Pendik Belediyesi zabıta ekipleri ilçedeki pazarlarda açık mantar satılmaması için harekete geçti.  

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye gıda mühendisleri eşliğinde ilçedeki semt pazarlarını denetleyen zabıta ekipleri, mantarların açık, etiketsiz ve kontrolsüz şekilde tezgahlarda satılmaması için tebligat yaptı.

Ekipler, satılacak mantarların etiketli, ambalajlanmış ayrıca Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan alınmış işletme kayıt belgesine sahip olması gerektiği konusunda pazar esnafını uyardı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber