Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Ocak 2018 - 18:53 Yorum: 0

Pendik’te zincirleme kaza: 2 yaralı

Pendik'te otoban bağlantı yolunda özel halk otobüsü, iki otomobil ve motosikletin karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hafif yaralandı.

Pendik’te zincirleme kaza: 2 yaralı

Pendik'te otoban bağlantı yolunda özel halk otobüsü, iki otomobil ve motosikletin karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hafif yaralandı. Kazaya karışan özel halk otobüsünde yolcunun olmaması ise faciayı önledi.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Pendik Kurtköy mevkii otoban bağlantı yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Edirne istikametine seyir halinde olan motosiklet sürücüsünün dikkatsizliği, özel halk otobüsü ve iki otomobilin karıştığı zincirleme kazaya neden oldu. Kazada kontrolden çıkan bir otomobil takla atarken, motosiklet sürücüsü ise yola savruldu. Kaza sonrası trafik durma noktasına gelirken, trafikte olan sürücüler sağlık ve polis ekiplerini arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası kazada hafif yaralanan 2 kişi çevrede bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza mahalline gelen polis ekipleri ise yaptıkları çalışmaların ardından trafiğin tek şeritten akışını sağladı. Yapılan çalışmaların ardından kazaya karışan araçların yoldan çekilmesiyle birlikte trafik normal akışına döndü. Öte yandan kaza sırasında özel halk otobüsünde yolcunun olmaması için faciayı önledi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber