Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Aralık 2018 - 19:33 Yorum: 0

Pepe son kez Vodafone Park’ta

Beşiktaş'la olan sözleşmesini alacakları karşılığında fesheden ve dün Ümraniye'de takım arkadaşlarıyla vedalaşan Pepe, Trabzonspor maçını locada...

Pepe son kez Vodafone Park’ta

Beşiktaş'la olan sözleşmesini alacakları karşılığında fesheden ve dün Ümraniye'de takım arkadaşlarıyla vedalaşan Pepe, Trabzonspor maçını locada izledi.

Beşiktaş'la yollarını ayıran Pepe, Trabzonspor karşılaşmasını locada izledi. Sakatlığı nedeniyle kadroda olmayan Ryan Babel'le birlikte mücadeleyi tribünden takip eden Pepe'nin kaçan pozisyonlarda oldukça heyecanlandığı görüldü. Alacakları karşılığında sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Portekizli futbolcu, devre arasında serbest olarak başka bir takıma gidecek. Yıldız oyuncunun adı Porto ve bazı Çin kulüpleriyle geçiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber