Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mart 2015 - 16:28 Yorum: 0

Pertek feribotu, seferlerine başladı

TUNCELİ (AA) - Tunceli'nin Pertek ilçesinde, Keban Baraj gölü üzerinde yük ve yolcu taşıyan Pertek feribotunun bakım onarımının tamamlanmasının ardından seferlerine başladı.Pertek Belediye...

Pertek feribotu, seferlerine başladı

TUNCELİ (AA) - Tunceli'nin Pertek ilçesinde, Keban Baraj gölü üzerinde yük ve yolcu taşıyan Pertek feribotunun bakım onarımının tamamlanmasının ardından seferlerine başladı.

Pertek Belediye Başkanı Recai Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyelerine ait feribotun şubat ayı sonunda karaya çekilerek İç Su Araçları Yönetmeliği uyarınca bakım onarıma alındığını anımsattı.

Feribotun bakım onarımı sırasında ulaşımda aksaklıkların yaşanmadığını ifade eden Vural, “Feribotumuz karaya çekildiği süre içinde yapısal kısım ve elemanlarının sağlamlığı, ana ve yardımcı makineler ile şaft, pervane, bağlama ve demirleme donanımlarını bakım onarımdan geçirdik. Yeniden boyayıp modern hale getirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bütün bu çalışmaları vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için belirtilen aralıklarla yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Vural, feribotun bakım onarımın ardından seferlerine yeniden başladığını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber