Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 28 Ağustos 2014 - 17:23 Yorum: 0

Peru uyruklu hırsızlık zanlısı yakalandı

Antalya'da bankadan kredi çeken kişinin 176 bin lirasını çaldığı öne sürülen Peru uyruklu bir kişi yakalandı

Peru uyruklu hırsızlık zanlısı yakalandı

ANTALYA (AA) - Antalya'da bir kişinin 176 bin lirasını çaldığı öne sürülen Peru uyruklu zanlı, paranın 5 bin lirasını bankada havale yaparken gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi, Adnan Menderes Bulvarı'ndaki bir bankanın şubesinden 176 bin lira çeken Ali Şimşek, şubeden ayrıldıktan sonra elektrikli bisikletine bindi. Bisikletin selesine poşet içerisindeki 176 bin lirayı koyan Şimşek, tam ayrılmak üzereyken Peru uyruklu 3 kişi gelerek İngilizce soru sordu. Bu sırada zanlılardan birisi seledeki poşeti alarak koşarak kaçtı. 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri zanlılardan D.A.R.G'yi banka şubesine yakın bir yerde gözaltına aldı. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kaçan 2 zanlıyı yakalamak için bölgedeki 50 iş yerine ait güvenlik kameralarını inceledi. Polis ekipleri, güvenlik kameralarından zanlıların bindiği taksiyi ve taksinin zanlıları götürdüğü oteli tespit etti. Zanlıların kimliklerini ve eşkallerini belirleyen ekipler, zanlılardan birinin şehirlerarası yolcu otobüsüyle İstanbul'a gittiğini tespit etti.

Polis ekipleri, zanlı C.G.R.V'yi Fatih ilçesindeki bir banka şubesinde 5 bin doları havale yaptığı sırada gözaltına aldı. İfadesinde paranın kalan bölümünün nerede olduğunu bilmediğini söyleyen zanlı,  sonrasında adliyeye sevk edildi.

Zanlıların, hırsızlık yapmak için turist gibi davranarak Brezilya'dan Türkiye'ye geldiği öğrenildi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber