Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Eylül 2020 - 09:53 Yorum: 0

Peruk dahil her şeyi çalan 3 hırsızdan biri tutuklandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 8 ayrı yerden hırsızlık yapan 3 zanlı kıskıvrak yakalandı.

Peruk dahil her şeyi çalan 3 hırsızdan biri tutuklandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 8 ayrı yerden hırsızlık yapan 3 zanlı kıskıvrak yakalandı. Adliyeye sevk edilen 3 şahıstan 1'i tutuklanırken 16 yaşında küçük olan 2 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, son zamanlarda artan hırsızlık olayların ardından emniyet ekipleri harekete geçti. Polis, 8 ayrı yerden motosiklet, otomobil ve çeşitli eşyalar çalan zanlıların peşine düştü. Güvenlik kamerası görüntüleri ve diğer delilleri inceleyen asayiş ekipleri, hırsızların kimliklerini belirledi. Şahısların adresini tespit eden ekipler, D.K, S.S.V. ve A.M.B. isimli şahısları gözaltına aldı. Yakalanan şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda çalıntı motosikletler ve hırsızlık yaptıkları iş yerlerinden alınan eşyalar ele geçirildi. Çalıntı eşyaların içerisinde perukların da olması dikkati çekti.

Biri kadın 3 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliye sevk edilen şahıslardan D.K tutuklanarak cezaevine gönderildi. 16 yaşından küçük olan S.S.V. ve A.M.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Peruk dahil her şeyi çalan 3 hırsızdan biri tutuklandı

Peruk dahil her şeyi çalan 3 hırsızdan biri tutuklandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber