Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Aralık 2014 - 20:43 Yorum: 0

Pervari Belediyesi'nden eğitime destek

SİİRT (AA) - Pervari Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Göl 85. Yıl Orta Okulu'nun boya, elektrik, su ve diğer ihtiyaçlarını karşıladı.Pervari Belediye Başkanı Teyyar Özcan,...

Pervari Belediyesi'nden eğitime destek

SİİRT (AA) - Pervari Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Göl 85. Yıl Orta Okulu'nun boya, elektrik, su ve diğer ihtiyaçlarını karşıladı.

Pervari Belediye Başkanı Teyyar Özcan, ilçe genelinde bakım ve onarıma ihtiyacı olan okullara imkanları ölçüsünde destek olmaya çalıştıklarını belirterek, ilk olarak Göl 85. Yıl Orta Okulu'na malzeme yardımında bulunduklarını söyledi.

Eğitim öğretim önemine işaret eden Özcan, "Sosyal sorumluluk projelerimize okullarımızın ihtiyaçları ile başladık. Önümüzdeki günlerde diğer okullarımız içinde aynı çalışmaları yaparak eğitime desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

Okul Müdürü Elif Topçu da okullarının onarımına verdiği destekten dolayı Pervari Belediye Başkanı Özcan'a teşekkür ederek, okulun yeni görünüme kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Okulun eksikliklerinin tamamlanması için belediyeden yardım talebinde bulunduklarını anlatan Topçu, "Başkanın talimatıyla okulun sekiz sınıfı, iki laboratuvarı, müdür, müdür yardımcısı ve öğretmenler odası boyandı. Ayrıca tahrip olan tavanlar ve okul çatısı onarılarak, elektrik tesisatı yenilendi. Okulun bakım ve onarımının yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber